Nieuwe Tasmania collectie Albanu

De collectie van Albanu bestaat uit een unieke combinatie van edelmetalen met authentieke en natuurlijke materialen. De verrassende combinaties worden vervaardigd uit onder andere goud, staal, diamant, buffel- en stierhoorn en het haar van olifanten, giraffen en paarden. De nieuwste toevoeging zijn de armbanden uit de Tasmania serie: kangoeroe-lederen armbanden in een verbluffende combinatie met bronzen/stalen gesp.

Alle Albanu creaties zijn handgemaakt met respect voor de WNF regelgeving. Het Cites document, dat wordt geleverd bij elke olifantenband, garandeert dat de Conventie van Washington, die de handel in bedreigde diersoorten regelt, wordt gerespecteerd.

CategoryAlbanu
  1. 30 oktober 2017

    Zijn bovenstaande armbanden nog steeds te koop? Zou ik hier meer informatie over kunnen ontvangen?

  2. 17 juni 2017

    Wat kosten de armbanden de twee die met de bronze sluiting.
    En hoe te bestellen en maat door te geven.

    • We hebben verschillende armbanden op voorraad. We nemen vanmiddag nog contact met u op om de mogelijkheden door te spreken.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015-2020 Juweliershuis Aalbers | creaza
Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Retourbeleid

Volg ons op social media: