Style my evening Zwolle
Style my evening Zwolle
Style my evening Zwolle
Style my evening Zwolle
Style my evening Zwolle

Afgelopen week vond Style my evening plaats in de Golftuin in Zwolle, een exclusieve avond die in het teken stond van de allerlaatste trends op het gebied van fashion en sieraden. Samen met Tirisi Jewelry en Tirisi Moda toonden wij hier, onder het genot van een hapje en drankje, de nieuwe fascinerende collectie met diverse gelimiteerde modellen.

Op het gebied van fashion, beauty en natuurlijk juwelen besprak Lonneke Nooteboom de laatste trends. Lonneke is als styliste, personal shopper en stijladviseuse een ware fashionista die haar duizenden volgers dagelijks inspireert op social media en op haar lifestyle blog stylemyday.nl.

Tijdens deze Style my evening werden vanzelfsprekend de heren niet vergeten. Met een presentatie van de nieuwste modellen van onder andere Armin Strom, Albanu en IWC Schaffhausen én een exclusieve proeverij van het beroemde Zuid-Afrikaanse wijnhuis Bellingham, werd deze avond een geweldig succes.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

© 2015-2020 Juweliershuis Aalbers | creaza
Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Retourbeleid

Volg ons op social media: