Occasions bij Juweliershuis Aalbers

Naast de ruim 200 occasions die we altijd in onze vestigingen in Velp en Zwolle op voorraad hebben, staan de meest actuele occasions van onze internationale topmerken als Cartier, IWC en Jaeger-LeCoultre vanaf nu ook op onze website. Het aanbod zal frequent worden aangevuld met nieuwe occasions. Houd dan ook de website en onze Facebook-pagina in de gaten, of meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.

Occasions Juweliershuis AalbersOp al onze occasions krijgt u minimaal 1 jaar garantie met aanvullend vanzelfsprekend onze standaard Aalbers service. Denk hierbij aan de jaarlijkse inspectie en cosmetische reiniging van uw horloge in ons atelier, waar we onder andere de band grondig schoonmaken en de kast voor u polijsten.

Onderaan iedere pagina treft u de uitgebreidere specificaties aan van deze occasion. Heeft u interesse in één van de getoonde occasions? Reserveer dan eenvoudig en vrijblijvend de occasion (mits beschikbaar) en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak.

Bekijk hier de actuele occasions

CategoryNieuws, Occasions

© 2015-2020 Juweliershuis Aalbers | creaza
Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Retourbeleid

Volg ons op social media: