Vacature verkoopadviseur Velp

Functieomschrijving verkoopadviseur m/v

In een ambiance waar de cliënt centraal staat hebben wij in onze vestiging in Zwolle per direct plaats voor een verkoopadviseur (32-40 uur), die met gevoel voor service en kwaliteit de cliënt adviseert en zich wil ontwikkelen tot een belangrijke schakel binnen ons juweliershuis.

Functie-eisen

Een representatief voorkomen, een flexibele en enthousiaste instelling en goede contactuele eigenschappen zijn mede voorwaarden voor het welslagen binnen ons team. Vakkennis en verkoopervaring zijn een pré.

Bedrijfsprofiel

Juweliershuis Aalbers is een vooraanstaand juweliershuis met vestigingen in Velp en Zwolle, waar sinds 1946 toonaangevende internationale merken waaronder IWC, Chopard, Ebel en Hans D. Krieger zich laten presenteren.

Interesse?

Stuur dan jouw sollicitatie t.a.v. Hans Aalbers naar adm@juweliershuisaalbers.nl

© 2015-2019 Juweliershuis Aalbers | creaza

Volg ons op social media: