Samen met Banketbakkerij Teunissen brachten we op donderdagochtend 9 april een bezoek aan verzorgings- en verpleeghuizen in Velp om onze blijk van waardering uit te spreken voor de medewerkers in deze moeilijke corona-tijd.

Met de overheerlijke gebakjes van Banketbakkerij Teunissen boden we aan ieder huis tien zilveren zogenaamde “HeldenVleugels” aan. De handgemaakte zilveren speldjes zijn een gezamenlijk initiatief met een van Nederlands grootste sieradenateliers die deze HeldenVleugel heeft ontworpen. De opbrengst van de kleine speld á € 7,50 of grotere speld á € 15,00 komt ten goede aan het Rode Kruis.

Op deze wijze proberen we ook in deze tijd iets extra te doen voor al die verzorgers en verplegers in deze zware, extra moeilijke dagen.

Donderdagmorgen zijn om 10.30 uur de eerste tien spelden en gebakjes aangeboden bij De Biesdel in Velp. Daarna volgden ‘t Jachthuis, de Thuiszorg, Innoforte, Het Lorentzhuis, Oosterwolde, Zorgresidence Regina, Residence Montebello, Attent, De Herbergier en Wonen bij September Velp.

De HeldenVleugel is in twee maten direct te bestellen in onze webshop.
De gehele opbrengst komt ten goede aan het Rode Kruis.

CategoryNieuws
Tags

© 2015-2020 Juweliershuis Aalbers | creaza
Privacybeleid | Algemene voorwaarden | Retourbeleid

Volg ons op social media: