IWC Schaffhaussen
Het horlogemerk om écht te ervaren

In 1868 kwam de Amerikaanse horlogemaker Florentine Jones naar Zwitserland om daar horloges te fabriceren, waarbij gebruik werd gemaakt van energie, opgewekt door een nabijgelegen waterkrachtcentrale. Gelegen aan de iconische ‘Rheinfall’: de watervallen van Schaffhausen.

IWC Schaffhausen kenmerkt zich als één van de meest vooraanstaande horlogemerken van Zwitserland. De diverse modellijnen worden ‘Families’ genoemd, waarin zij zes families onderscheiden. Van de iconische Pilot’s Watches, Portugieser en Da Vinci tot de Portofino, Aquatimer en Ingenieur: er is voor zowel heren als dames een breed scala aan topstukken.

Voor ons Juweliershuis is dit misschien hét merk waarbij vakmanschap gepaard gaat met naamsbekendheid. Door de bijzondere, jarenlange samenwerking tussen Juweliershuis Aalbers en IWC kunnen wij u niet alleen in onze corner een van de breedste collecties in Nederland tonen, alsmede dat wij u als liefhebber tevens de mogelijkheid bieden een bezoek te brengen aan de manufactuur in Schaffhausen.

Graag nodigen wij u uit om deze iconische, Zwitserse en exclusieve horloges te bewonderen in onze corner in ons Juweliershuis!

    Afspraak maken voor een adviesgesprek? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op!