Biegert & Funk

Biegert & Funk is opgericht in 2010 door Marco Biegert en Andreas Funk. De Duitse ontwerpers zijn zéér succesvol met het ontwerp van deze design klok. Zij hebben hiermee diverse prijzen gewonnen, waaronder the red dot award. Klein of groot, kleurrijk en minimalistisch. Wij ontmoetten deze 2 ontwerpers op de Baseler Messe, waar zij deze nieuwe klokken presenteerden.

Wij waren zeer onder de indruk van de eenvoudige, maar unieke manier van tijdbeleving en vonden dat wij deze aan u moesten presenteren.

De Qlocktwo Classic is een adembenemend mooie klok waarbij de tijd in woorden wordt weergegeven op het display. Nadat de Qlocktwo eenmaal opgemerkt is lijkt het onmogelijk om het oog er van af te houden. De weergave van de tijd verandert iedere vijf minuten terwijl de tussenliggende minuten met kleine lichtpuntjes op de hoeken worden aangegeven. Qlocktwo zoekt zelf verbinding met de atoomklok in Frankfurt waardoor u er continu van uit kunt gaan dat de aangegeven tijd exact de juiste is.

De frontplaat van acryl is leverbaar in vele kleuren. Helemaal speciaal zijn de Creator’s Editions in goud en roest: Qlocktwo Classic Gold en Qlocktwo Classic Rust.

Doordat de frontplaten magnetisch vast zitten en dus afneembaar zijn, kan de klok naar wens voorzien worden van een front in een andere kleur. Losse frontplaten zijn afzonderlijk leverbaar. De Qlocktwo klok wordt geleverd met montagemateriaal voor aan de wand, en met transparante klosjes die het mogelijk maken de klok op een tafel of meubel te plaatsen.

    Afspraak maken voor een adviesgesprek? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op!