Nieuws

Terug naar Nieuws

Gewijzigde openingstijden tijdens Velleper Donderdagen

Ook dit jaar worden in het centrum van Velp de Velleper Donderdagen georganiseerd. Tijdens de braderie op deze zomerse donderdagen zullen zo’n dertig vitrines gevuld zijn met de meest uiteenlopende vintage en pre-owned sieraden en horloges uit de aanwezige collecties van onze vestiging in Zwolle en Velp.

Hier vindt u tevens een prachtige collectie Finals, sieraden uit collecties van diverse nationale en internationale leveranciers die – doordat het de laatste modellen zijn – met kortingen tot wel 50% worden aangeboden. Een extra reden om op een van deze dagen de Velpse braderie te komen bezoeken.

Om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten van dit typisch Velpse evenement, hebben wij in de weken van de Velleper Donderdagen onze reguliere koopavond verplaatst van de vrijdag naar de donderdag. Hiermee willen wij u de gelegenheid bieden om op uw gemak de uitgebreide collectie Vintage horloges en sieraden en pre-owned collectie te bekijken.

Gedurende deze drie weken zijn wij op donderdag geopend van 9.30 uur ‘s ochtends tot 21.00 uur ‘s avonds. Dit geeft u ruimschoots de tijd om onze prachtige collectie sieraden en horloges te bekijken en een weloverwogen keuze te maken.

Wij nodigen u van harte uit om tijdens de gezellige braderie langs te komen en te genieten van de unieke sfeer van Velp. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte sieraad of horloge.

Kom dus op donderdag 27 juli, 3 augustus en 10 augustus naar Juweliershuis Aalbers en ontdek onze uitgebreide collectie. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Bent u niet in de gelegenheid om de Velleper Donderdagen te bezoeken? Onze collectie pre-owned en finals zijn ook buiten deze dagen in onze vestigingen te bekijken. Vraagt u er gerust naar!

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws