Het horloge- en goudsmedenatelier

Na de verbouwing in Velp heeft het goudsmedenatelier een nog prominentere rol gekregen in de winkel; zichtbaarder en met meer werkruimte.

Het vaste team, onder leiding van Raymond, met zijn vijf gekwalificeerde goudsmeden Elise, Rachel, Koko, Stef en Anne staat hier voor u klaar. Het repareren of aanpassen van bestaande sieraden en het vervaardigen van nieuwe sieraden zijn enkele van onze specialiteiten.

De goudsmeden gaan graag met u in gesprek om te komen tot het sieraad dat bij u past. Het gesprek waarin we u als klant meenemen in een gevoel, emotie of sfeer en wat altijd leidt tot een goed en persoonlijk advies.

Heeft u speciale wensen of wilt u weten wat voor u de beste oplossing is? Maak dan een afspraak met een van onze goudsmeden. Wij staan voor u klaar!

Goudsmeden in het atelier in Velp

De werkplaats van vroeger is een modern atelier geworden. Lasers, computers en microscopen zijn al jaren niet meer weg te denken uit de huidige werkplaats. Maar het belangrijkste zijn de passie, de liefde en het vakmanschap waarmee onze goudsmeden aan uw opdracht werken. Deze passie is in al die jaren de stabiele vaste waarde van ons atelier.

Vragen voor het goudsmeden-atelier?

Heeft u vragen voor onze goudsmeden? Vult u onderstaand formulier in, dan nemen zij contact met u op.

    Uw vestiging*
    VelpZwolle