Home Oekraïne

Samen in actie voor Oekraïne

Terwijl wij loskomen van de coronabeperkingen, staat de wereld op z’n kop en breekt er een verschrikkelijke oorlog uit in Oekraïne…

 

Eén van onze goudsmeden nam het initiatief om hulpgoederen in te zamelen voor de vluchtelingen. Niet lang daarna werd op het atelier het idee geboren om ook een sieraad te maken waarvan de opbrengst ten gunste zou komen aan hen die het nu zo hard nodig hebben.

Met de aankoop van de Oekraïne hanger steunt u goede doelen. Wanneer u een geselecteerde hanger bij ons koopt gaat er per hanger € 555,- naar Giro555 en naar de HFN Foundation. Tevens ontvangt u een cheque/bewijs dat wij uit uw naam de donatie doen.

Hans Aalbers, Femke Coenders en Emiel Sévrèn Jacquet met de hangers waarvan met de opbrengst de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne worden gesteund.

Hans Aalbers, Femke Coenders en Emiel Sévrèn Jacquet tonen voorafgaand aan de opnames van Business Class de hangers in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee.

Giro555

Bij uitzonderlijke rampen slaan de 11 samenwerkende hulporganisaties de handen ineen onder de naam Giro555.
Zij vragen heel Nederland zich aan te sluiten om geld in te zamelen voor hulp aan slachtoffers. Want samen redden we meer levens.

HFN Foundation

De stichting is opgericht om direct hulp te bieden aan Oekraïners naar aanleiding van de oorlog die begonnen is op 24 februari 2022. Deze stichting zet middelen heel gericht, direct en zonder veel bureaucratie en overheadkosten in. 

U heeft zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: