Nieuws

Terug naar Nieuws
Chopard

Juweliershuis Aalbers in Velp vanaf 2 oktober gesloten op maandagen

Vanaf 2 oktober zal onze winkel aan de Hoofdstraat in Velp op maandagen gesloten zijn. Deze verandering in openingstijden wordt doorgevoerd om uw winkelervaring en onze dienstverlening te kunnen blijven verbeteren. Hoewel de deuren van de winkel op maandag gesloten zijn, zal ons team nog steeds aanwezig zijn om een nog betere service voor nu en de toekomst te kunnen garanderen.

Ook onze goudsmeden zijn op de maandagen in ons eigen atelier aan het werk om reparaties voor u uit te voeren en speciale stukken te creëren. Uw sieraden kunnen we op deze manier volgens onze hoge kwaliteitseisen blijven onderhouden en herstellen. Door de winkel op maandagen gesloten te houden, hebben wij van dinsdag tot en met zaterdag voldoende medewerkers inzetbaar om u nog beter te kunnen adviseren over de nieuwste toevoegingen aan onze collectie sieraden en horloges.

Bovendien zullen we onze communicatie met u verder optimaliseren. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen met al uw vragen, wensen en behoeften. U kunt dan ook nog steeds telefonisch en per e-mail contact met ons opnemen op maandagen, zodat we uw verzoeken snel kunnen afhandelen.

Op dinsdag tot en met zaterdag blijft ons Juweliershuis geopend op de vertrouwde openingstijden, zodat u kunt genieten van de uitgebreide collectie juwelen, horloges en accessoires. Bovendien blijft vrijdagavond onze vaste koopavond, waarop we open zijn tot 21 uur.

We zijn ervan overtuigd dat deze veranderingen bijdragen aan een nog betere winkelervaring voor u als gewaardeerde klant en we kijken ernaar uit u te verwelkomen en te blijven bedienen. Onze missie blijft dezelfde: de beste sieraden en horloges bieden van internationale topmerken, met uitzonderlijke service en vakmanschap.

Bedankt voor uw begrip en blijvende steun. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze winkel aan de Hoofdstraat en u te adviseren bij het vinden van dat speciale juweel of geschenk dat perfect bij u past.

Met vriendelijke groet,

Het team van Juweliershuis Aalbers

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws