Het horlogemerk om écht te ervaren

In 1868 kwam de Amerikaanse horlogemaker Florentine Jones naar Zwitserland om daar horloges te fabriceren, waarbij gebruik werd gemaakt van energie, opgewekt door een nabijgelegen waterkrachtcentrale. Gelegen aan de iconische ‘Rheinfall’: de watervallen van Schaffhausen.

IWC Schaffhausen kenmerkt zich als één van de meest vooraanstaande horlogemerken van Zwitserland. De diverse modellijnen worden ‘Families’ genoemd, waarin zij zes families onderscheiden. Van de iconische Pilot’s Watches, Portugieser en Da Vinci tot de Portofino, Aquatimer en Ingenieur: er is voor zowel heren als dames een breed scala aan topstukken.

Voor ons Juweliershuis is dit misschien hét merk waarbij vakmanschap gepaard gaat met naamsbekendheid. Door de bijzondere, jarenlange samenwerking tussen Juweliershuis Aalbers en IWC kunnen wij u niet alleen in onze corner een van de breedste collecties in Nederland tonen, alsmede dat wij u als liefhebber tevens de mogelijkheid bieden een bezoek te brengen aan de manufactuur in Schaffhausen.

Tijdens dit bezoek maakt u kennis met de verschillende facetten van het productieproces van de horloges. Zo bent u getuige van de productie van het uurwerk en ziet u hoe de kasten en banden geheel in eigen huis vervaardigd worden. De montage en het afregelen van de uurwerken, de montage van het complete horloge en de eindcontrole maken het productieproces compleet. Ook kunt u een bezoek brengen aan het museum waarin 150-jaar IWC-historie getoond wordt. Tussen de middag brengen we nog een bezoek aan de grootste watervallen van Europa; de Rheinfall. Al met al een zeer bijzonder bedrijfsbezoek waarbij u tijdens de rondgang door de productiehallen de trots voelt waarmee de IWC-medewerkers elke dag naar hun werk gaan.

Graag nodigen wij u uit om deze iconische, Zwitserse en exclusieve horloges te bewonderen in onze corner in ons Juweliershuis!

De nieuwe IWC Portugieser collectie

Slide

Bekijk meer op de officiële website:

IWC Schaffhausen

IWC Schaffhausen

IWC Schaffhausen heeft voor 2020 diverse nouveautés gepresenteerd in hun Portugieser ‘familie’. Het merk breed…

Misschien wel de meest iconische familie voor IWC Schaffhausen. Een lijn die al sinds 1936…

Heeft u vragen over de collectie van IWC Schaffhausen?

Vult u onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

    Uw vestiging*
    VelpZwolle