“Colour is our soul”

De collectie van Tirisi Moda is trendy en stijlvol. De ontwerpster van Tirisi, Natascha Zuchouwski, is voor ons al jarenlang een vaste partner en heeft in een korte periode het merk Tirisi tot een internationaal bekend juwelen- en sieradenmerk gemaakt. Voor de Moda-collectie wordt gebruik gemaakt van de combinatie rosé, wit- en geelgoud met sterling zilver. De sieraden zijn bezet met prachtige materialen zoals maansteen, onyx, amethist en opaal. In verschillende sieraden is diamant verwerkt.

Tirisi staat vooral bekend om de lederen armbanden waar vele verschillende bedels aan bevestigd kunnen worden. Door de bedels en verschillende kleuren lederen armbanden is het mogelijk een geheel unieke armband samen te stellen. De bedels zijn van 18 karaat wit-, geel- en roségoud, gecombineerd met edelstenen en diamant. Door de verschillende kleuren lederen armbanden is de armband perfect te stylen bij iedere outfit. Naast de stijlvolle bedelarmbanden bestaat de collectie van Tirisi Moda uit ringen, armbanden, colliers en oorsieraden.

Juweliershuis Aalbers heeft samen met Tirisi een mooie uitgebalanceerde collectie voor u uitgezocht.

Tirisi

Bekijk meer op de officiële website:

Tirisi

Tirisi

Nieuws over Tirisi

Tijdens de 3-daagse show van Derksen & Derksen in Emmen presenteren wij temidden van de…

Met nieuwe modellen, nieuwe kleuren en bijzondere uitvoeringen staat de verrassende collectie van Tirisi in het weekend…

Heeft u vragen over de collectie van Tirisi Moda of Tirisi Jewelry?

Vult u onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

    Uw vestiging*
    VelpZwolle