Trouwringen

Van jeugdliefde tot tweede kans. Voor alle relaties die het verdienen met symboliek bezegeld te worden zijn er de allermooiste relatie- en trouwringen. De schitterende relatieringen uit de collectie van Meister Design zijn al jaren meer dan trouwringen alleen. Met de derde generatie aan het roer is Meister Design al sinds 1897 een van de meest toonaangevende ateliers op het gebied van relatieringen.

De combinatie van exclusief design, kwaliteit en authenticiteit zijn typerend voor dit prachtige traditionele merk met zijn kenmerkende M als meesterteken.

Met een moderne bedrijfsvoering neemt Meister Design een vooruitstrevende plaats in.
In de CO2-neutrale ateliers wordt alleen gebruikgemaakt van volledig gerecycled goud en zijn alle gebruikte diamanten uit conflictvrije gebieden.

De handgemaakte naadloze ringen zijn gemaakt van gehard goud en worden allen met de hand afgewerkt, waardoor het draagcomfort door de jaren heen als een genot wordt ervaren.

Behalve de collectie van Meister Design presenteren wij u graag in de speciaal hiervoor ingerichte ruimtes verschillende andere collecties, zodat u altijd de ring kunt en zult kiezen die het beste bij u past.

Naast onze gebruikelijke service ontvangt u bij aankoop van de ringen voor uw leven ook onze exclusieve relatieringen-service.

Trouwringen kelder

Tekst hier.

U heeft zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: