Carl F. Bucherer

This is custom heading element

Tijdens onze voortdurende zoektocht naar nieuwe mogelijkheden en nieuwe merken, is het best bijzonder dat we dit jaar te-recht zijn gekomen bij deze meer dan 130 jaar oude firma: Carl. F. Bucherer.

Bijzonder was ook de ontmoeting met dit geweldige Zwitserse familiebedrijf dat wordt geleid door de derde generatie Bucherer. In 1888 was het Carl Friedrich Bucherer die met zijn atelier in het Zwitserse Lucerne zijn eerste horloge annex juwelierswinkel startte. Als enige Zwitserse horlogemanufactuur is dit merk nog steeds in handen van de eigen familie. Wereldwijd wordt het merk op meer dan 300 plaatsen gepresenteerd. Van Nederland tot China en van Japan tot Amerika.

We zijn er dan ook trots op dat we de mogelijkheid hebben om dit familiebedrijf in Nederland te mogen vertegenwoordigen. Een prachtige hedendaagse collectie onder-scheidende horloges van een uitmuntende kwaliteit en van ingetogen klasse. Een groot gedeelte wordt in eigen huis gemaakt. De 100% eigen manufactuur uurwerken met de unieke “peripheral” techniek, waarbij een geïntegreerde rotor om het uurwerk heen draait en op die wijze het veervermogen opwindt, is van grote schoonheid.

Carl F. Bucherer: een uitbreiding binnen ons aanbod van hoogwaardige horloges om trots op te zijn.

Carl F. Bucherer – Geworteld in het hart van Zwitserland, maar overal ter wereld thuis

Carl F. Bucherer

Bijzonder mooi sinds 1888

Carl F. Bucherer mag wereldwijd op erkenning rekenen, maar de horloges van het oude merk zijn er nu ook in ons land. De esthetisch aantrekkelijke en technisch innovatieve horloges vindt u bij Juweliershuis Aalbers.

Manero Flyback

De Manero Flyback chronograaf is een tijdloos horloge, maar in deze uitvoering toont het zich van zijn meer klassieke kant. Het herenhorloge heeft een roségouden kast en een alligatorleren band. Het automatische uurwerk verzorgt de tijd, datum, chronograaf en heeft een gangreserve van 42 uur.

Prijs: € 17.300,-

Heritage Bicomplex Annual

Met de Heritage Bicompax Annual hebben we altijd de juiste datum bij de hand. Het herenhorloge beschikt over een annual calendar met grote datum en een chronograaf. Het dankt zijn heritage uitstraling aan een combinatie van edelstaal en roségoud, de roze / champagnekleurige wijzerplaat, het gebolde saffierglas en een band in cognacbruin.

Prijs: € 10.200,-

Patravi Scubatec Black Manta

Het mantarog silhouet op de wijzerplaat is al een duidelijke aanwijzing dat dit een duikhorloge is, maar dat is de titanium Patravi Scubatec Black Manta Special Edition niet alleen in uiterlijk. Met een schroefkroon met heliumventiel is dit een honderd procent duikhorloge voor dieptes tot vijfhonderd meter.

Prijs: € 7.200,-

Manero Peripheral

De Manero Peripheral heeft ondanks een flinke kastdiameter van 41 millimeter ook een vrouwelijke kant. Die is in deze uitvoering te danken aan de edelstalen kast met zestig diamanten. Een automatisch, chronometer-gecertificeerd uurwerk met perifere rotor geeft meer dan nauwkeurig de tijd aan.

Prijs: € 9.800,-

Manero Peripheral BigDate

Het uurwerk in de Manero Peripheral BigDate is een vinding die Carl F. Bucherer uniek maakt. Het automatische uurwerk wordt van energie voorzien door de rotor, maar waar die normaal gesproken het uurwerk deels bedekt, heeft Bucherer gekozen voor een perifere rotor die rond het uurwerk beweegt zodat dit volledig zichtbaar is.

Carl F. Bucherer playlist