Voorjaar 2023

Een nieuw en sprankelend voorjaar staat voor de deur. Speciaal voor u selecteerden we tijdens ons bezoek aan de internationale beurzen de mooiste sieraden uit de nieuwe collecties van onze merken.

We gaan dit voorjaar dan ook vieren met deze sprankelende collectie én met de allermooiste cadeaus voor Moederdag. Bezoek ons nu, dan trakteren we u ook nog eens op iets lekkers bij al uw moederdagaankopen in onze winkels! 

Dinerbon t.w.v. € 100,00

In onze vestiging in Velp ontvangt u in de week voor moederdag bij uw aankopen vanaf € 750,00 een dinercheque t.w.v. € 100,00, te besteden bij Restaurant De Watermolen in Velp, Restaurant Bronckhorst in Rheden, of Brasserie Hugo’s in Velp!

Daarnaast maakt u ook kans op een dinerbon wanneer u zich aanmeld voor onze nieuwsbrief. Vult u dit formulier in, dan maakt u automatisch kans!

Een selectie uit onze voorjaarscollectie 2023 vindt u hier. Voor nog meer sieraden en horloges uit onze voorjaarscollectie nodigen we u van harte uit in een van onze juweliershuizen.

Speciaal voor moederdag selecteerden we een aantal van de mooiste handvervaardigde juwelenboxen.

In de handige sieradenopbergers bewaart u uw mooiste ringen, armbanden en colliers en blijven ze geordend en vrij van stof. Een cadeau waar iedere sieradenliefhebber blij van wordt!

U heeft zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: