Nieuw: Garmin Fenix 7 & Garmin Epix

Garmin Epix

Wear epix™, be epic. Met epix, de premium actieve smartwatch, kunt u elke dag aan met het schitterende AMOLED-display, optionele saffierlens met titanium rand en een batterijlevensduur tot 16 dagen. Blijf verbonden met slimme functies, Garmin Pay™ contactloze betalingen en muziekopslag. Begrijp uw lichaam met 24/7 gezondheids- en welzijnsbewakingsfuncties die Pulse Ox, hartslag, ademhaling en meer volgen. Train hoe u wilt met meer dan 30 ingebouwde sport-apps en ga verder met prestatiestatistieken en Garmin Coach-trainingsplannen. Als u klaar bent voor avontuur, kunt u TopoActive-kaarten downloaden via Wi-Fi®-connectiviteit, of gebruik maken van de reeds voorgeladen Topo kaarten op de Sapphire skus.

Garmin Fenix 7

De fenix 7-serie multisport GPS-horloges zijn gemaakt om alle 7 dagen van de week te dragen. Ga elke atletische of buitenuitdaging aan met geavanceerde trainingsfuncties, sport-apps, 24/7 gezondheids- en welzijnsmonitoring en meer. Ervaar volledige controle via vertrouwde knoppen en gebruiksgemak met de nieuwe touchscreen-interface. Krijg nieuwe inzichten over de ontwikkeling van uw uithoudingsvermogen in de loop van de tijd en beheers uw stamina. Gebruik vertrouwde knoppen of de nieuwe touchscreen-interface voor een nog betere user experience. Krijg prestatie-inzichten en -statistieken die u helpen uw inspanning te beheren en uithoudingsvermogen op te bouwen. Optimaliseer herstel en algeheel welzijn door hartslag, ademhaling, stress, slaap en meer te controleren. Precisie Multiband-GNSS (op de Sapphire Solar skus) en outdoor-navigatiesensoren begeleiden u buiten de gebaande paden. En geniet van de Connected functies, zoals smartphone meldingen, muziekopslag en Garmin Pay™ contactloze betalingen. Beschikbare Solar-versies bieden een zonne-oplaadlens die de energie van de zon gebruikt om de levensduur van de batterij te verlengen. Bovendien biedt de fēnix 7X een ingebouwde LED-zaklamp die ervoor zorgt dat u ook in het donker door kunt gaan.

Producten vergelijken

Epix™ (Gen 2)

Fenix® 7 Sapphire Solar

Venu® 2

Afmetingen

47 x 47 x 14.5 mm

47 x 47 x 14.5 mm

45.4 x 45.4 x 12.2 mm

Display afmeting

1.3" (33.0 mm) diameter

1.3” (33.02 mm) diameter

1.3" (33.0 mm) diameter

Display type

AMOLED always-on, touch

kleuren, touch, transflective memory-in-pixel (MIP)

X

Solar charging

X

V

V

Polshartslagsensor 3

V

V

V

Gezondheidsmonitoring/Health Snapshot

V

V

V

Slaap score en geavanceerde inzichten

V

V

V

Body Battery

V

V

V

Preloaded sports apps

30+ apps

30+ apps

25+ apps

Animated Workouts

V

V

V

Garmin Coach

V

V

V

VO2 Max

V

V

Enkel hardlopen

Stamina

V

V

X

Routes maken on device

V

V

X

Voor geladen Golfbanen (wereldwijd)

V

V

Downloadable via Garmin Connect

Smartphone meldingen 4

V

V

V

Garmin Pay™ 1

V

V

V

Muziekic (Spotify, Deezer, Amazon Music)

V

V

V

Voor geladen TopoActive kaarten met Wi-Fi® downloads

Sapphire versions only

V

X

Voor geladen SkiView™ kaarten

V

V

X

PacePro™ technologie

V

V

X

Race Predictor Trend

V

V

X

Bezel

rvs/Titanium

rvs/Titanium

rvs

Lens materiaal

Corning® Gorilla® Glass 3/ Sapphire crystal

Power Sapphire

Corning® Gorilla® Glass 3

Battery Life

Smartwatch: Tot 16 dagen (gesture)
GPS: Tot 42 uur (gesture)
Battery Saver: Tot 21 dagen

Smartwatch: Tot 22 dagen (solar)
GPS: Tot 73 uur
Battery Saver: Tot 173 dagen (solar)

Smartwatch: Tot 11 dagen (gesture)
GPS: Tot 22 uur (gesture)
Battery Saver: Tor 12 dagen

Waterbestendigheid

10 ATM

10 ATM

5 ATM

QuickFit polsbanden

V

V

Quick release

*Gaat uit van een hele dag dragen met 3 uur per dag buiten in 50.000 lux-omstandigheden

Garmin Epix

Key features:

Het schitterende 1,3-inch always-on AMOLED-display brengt uw horloge tot leven, zelfs in fel zonlicht.

Vertrouwde knopbediening die in elke omgeving werkt wordt gecombineerd met een snel reagerend touchscreen voor snelle toegang tot selecties en functies.

Dit activiteitenprofiel houdt uw intervaltrainingen met hoge intensiteit bij, waaronder AMRAP, EMOM en Tabata . Stel het aantal ronden, werk-/rustintervallen en meer in.

Dit activiteitenprofiel houdt uw intervaltrainingen met hoge intensiteit bij, waaronder AMRAP, EMOM en Tabata . Stel het aantal ronden, werk-/rustintervallen en meer in.

Gebruik deze gegevens om uw inspanning bij te houden en te beheren, om beter te begrijpen hoe uw uithoudingsvermogen verandert tijdens activiteiten en om overbelasting aan het begin van uw hardloopsessie of tijdens een activiteit te voorkomen.

Toegang tot meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS, GALILEO). Met de Sapphire edities krijg je superieure nauwkeurigheid met behulp van technologie die voorheen alleen beschikbaar was voor het leger. Krijg toegang tot meerdere frequenties die door navigatiesatellieten worden verzonden voor verbeterde positienauwkeurigheid in gebieden waar GNSS-signalen worden gereflecteerd, zwak of normaal gesproken niet doordringen.

Download TopoActive-kaarten van over de hele wereld. Selecteer desgewenst dekking en update gemakkelijk rechtstreeks naar het horloge via Wi-Fi® en de handige Map Manager. De Sapphire editie (32 GB) is voorgeladen met Topo Europa kaarten. Op de non-sapphire sku (16 GB) kun je de gewenste kaarten eenvoudig downloaden. Bekijk terreincontouren, hoogtes, toppen, parken, kustlijnen, rivieren, meren en andere geografische kenmerken.

Krijg in één oogopslag informatie over geselecteerde POI-controlepunten verderop de route. Bekijk prestatiegegevens, tussentijden en afstand/hoogte, plus een overzicht van belangrijke gecreëerde routepunten die eraan komen.

Ga de piste op met vooraf geladen SkiView kaarten, en bekijk pistenamen en moeilijkheidsgraden voor meer dan 2.000 skiresorts wereldwijd.

Voor een uitstekende smartwatch-ervaring met ons nieuwe AMOLED-scherm hebben we een superefficiënte energiemodus gecreëerd. Hierdoor wordt het horloge gewekt op basis van een vloeiende polsbeweging (gesture modus) en wordt de levensduur van de batterij verlengd tot 16 dagen in smartwatch modus.

Een unieke PacePro functie helpt uw tempo te houden dankzij de aan uw niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

Pas het uiterlijk van het horloge aan uw levensstijl aan met keuze voor een saffieren display, titanium ring of roestvrijstalen ring.

Ten behoeve van hoogteacclimatisatie of slaapmonitoring gebruikt een Pulse Ox2 sensor lichtstralen op je pols om te meten hoe goed je lichaam zuurstof absorbeert.

Optische hartslag-technologie meet de activiteits-intensiteit en hartslagvariabiliteit om je stressniveau te berekenen. Deze metingen worden ook gedaan onder water zonder een hartslagband

Zie hoe u overdag, tijdens uw slaap en tijdens ademhalings- en yoga-activiteiten ademt.

Hartslagvariabiliteit wordt gebruikt om uw stressniveauscore te berekenen, zodat u kunt zien of u een rustige, evenwichtige of stressvolle dag hebt.

Krijg een volledig overzicht van uw lichte, diepe en REM-slaapfasen. Bekijk alles op een speciale widget met uw slaapscore en inzichten.

Optimaliseer de energiereserves van uw lichaam aan de hand van meetgegevens over hartslagwisselingen, stressniveau, slaap en andere gegevens, zodat u kunt bepalen wanneer u zich weer kunt inspannen en wanneer u moet rusten.

Leg dagelijkse vochtinname vast als herinnering om gehydrateerd te blijven. Als Automatisch doel is ingeschakeld, zie je zelfs het geschatte zweetverlies na een activiteit en wordt je doel dienovereenkomstig aangepast.

Gebruik vooraf geladen activiteitenprofielen voor trail- en track running, zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, roeien, skiën, golfen, surfen, binnen klimmen en nog veel meer.

Dit horloge biedt gemakkelijk te volgen, geanimeerde cardio-, kracht-, yoga- en Pilates-workouts die u op het horlogescherm kunt bekijken. Kies uit vooraf geladen geanimeerde workouts of download meer van de Garmin Connect™ online community wanneer gekoppeld aan uw compatibele toestel.

Deze gratis adaptieve trainingsplannen worden begeleid door deskundige coaches en passen zich aan u en uw doelen aan. Trainingen synchroniseren rechtstreeks naar uw horloge van Garmin Connect.

Train slimmer met VO2 max, een indicator van hoe je kunt verwachten te presteren. Het past zich aan voor trailrunning en houdt rekening met veranderingen in prestaties die kunnen worden veroorzaakt door hitte of hoogte.

Bekijk geavanceerde trainingsgegevens waaronder hardloopdynamica, aan de temperatuur en hoogte aangepaste VO2 max, aanpassing voor trailrunning, hersteladvies en meer.

Voor trainingsbegeleiding waarbij rekening wordt gehouden met jou en jouw fitnessniveau krijg je dagelijkse hardloop- en fietsaanbevelingen op basis van je huidige trainingsbelasting en trainingsstatus.

Na elke workout laat de functie Hersteltijd je weten wanneer je klaar bent voor een volgende zware workout. Deze functie houdt zelfs rekening met trainingsintensiteit en factoren zoals stress, dagelijkse activiteit en slaap.

Houd gegevens bij over elke rit met mountainbikegegevens en gespecialiseerde metingen van de grit™ en flow, waarmee de moeilijkheidsgraad van de paden wordt bepaald en hoe soepel je afdaalt. De score die hieruit komt, kun je de volgende keer verbeteren.

Blijf op de hoogte wanneer je in de sneeuw staat. Dit vooraf geladen profiel helpt onderscheid te maken tussen skiën en klimmen. Het geeft gegevens weer die specifiek zijn voor stijgen of afdalen.

Indien gekoppeld met de HRM-Pro™ borstband (afzonderlijk verkrijgbaar), kun je nu via ski-vermogen de werkelijke trainingsbelasting van je langlaufworkouts meten.

Bereid je voor op de golven. Deze watch werkt met Surfline Sessions™ dat een video maakt van elke golf waarover je voor een Surfline® camera4 surft. Zo kun je met je Surfline Sessies abonnement de video’s later bekijken en zien hoe je het deed.

Toegang tot meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS en Galileo) om te volgen in meer uitdagende omgevingen dan alleen GPS.

Navigeer naar je volgende doel met ABC-sensoren, inclusief een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer om het weer te volgen en een elektronisch kompas met 3 assen.

Deze widget toont je huidige hoogte, geacclimatiseerde hoogte en gecorreleerde Pulse Ox2, hartslag3 en ademhalingsfrequentie, zodat je kunt zien hoe jij je aanpast aan de hoogte.

Gebruik ClimbPro op gedownloade koersen/routes om real-time informatie over je huidige en komende beklimmingen te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst, en bovendien ook over afdalingen en vlak terrein.

Bekijk hoe verschillende instellingen en sensoren van invloed zijn op de levensduur van de batterij van je horloge, zodat je direct wijzigingen kunt aanbrengen die de batterij verlengen.

Krijg toegang tot full-colour CourseView-kaarten voor meer dan 42.000 golfbanen over de hele wereld en krijg touch-targeting en de PlaysLike Distance-functie.

Voer een afstand in die u wilt afleggen en ontvang voorgestelde routes die u terugbrengen naar uw startpunt. Trendline™ popularity Routing helpt je de beste lokale paden te vinden.

Volg een route of koers met behulp van stapsgewijze aanwijzingen, die u van tevoren laten weten wanneer de volgende afslag eraan komt.

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibel toestel.4

Download muzieknummers en afspeellijsten van je Spotify, Deezer of Amazon Music accounts (mogelijk is een abonnement vereist). Gebruik een draadloze hoofdtelefoon (apart verkrijgbaar) om zonder telefoon naar muziek te luisteren.

Reken snel, veilig en eenvoudig af met de Garmin Pay oplossing voor contactloos betalen via deelnemende banken1.

Als je watch en telefoon zijn gekoppeld, kan je actuele locatie handmatig of tijdens buitenactiviteiten automatisch naar je contactpersonen worden verzonden met ingebouwde ongevaldetectie5.

Opmerking: Sommige functies zijn niet op alle modellen beschikbaar.

Garmin Fenix 7

Key features:

Vernieuwd, ultralicht atletisch ontwerp heeft een helder 1,2″, 1,3”of 1,4” display en 42mm, 47mm of 51mm behuizing. Deze watch voldoet aan Amerikaanse militaire normen voor temperatuur-, schok- en waterbestendigheid.

Om je gebruikstijd met de fenix te maximaliseren zonder dat je je hoeft in te houden, hebben we de levensduur van de batterij van alle fenix 7-horloges aanzienlijk verlengd. Met optionele Solar kunt je de levensduur van de batterij in GPS-modus zelfs verder uitbreiden met gemiddelde 30% bij regelmatig gebruik.

Nieuw is het POWER SAPPHIRE glas voor extra duurzaamheid op bepaalde modellen. Pas de look van het horloge aan jouw lifestyle aan met keuze voor roestvrijstalen, titanium of DLC-gecoate bezels.

Vertrouwde knopbediening die in elke omgeving werkt wordt gecombineerd met een snel reagerend touchscreen voor snelle toegang tot selecties en functies.

Om je te helpen bij weinig licht, biedt een ingebouwde multi-LED-zaklamp snelle toegang tot een heldere, constante lichtstraal. Voegt ook een lichtmodus toe voor verbeterde veiligheid bij hardlopen in het donker. (Alleen beschikbare fēnix 7X-horloges)

Toegang tot meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (GPS, GLONASS, GALILEO). Met de Sapphire Solar edities krijg je superieure nauwkeurigheid met behulp van technologie die voorheen alleen beschikbaar was voor het leger. Krijg toegang tot meerdere frequenties die door navigatiesatellieten worden verzonden voor verbeterde positienauwkeurigheid in gebieden waar GNSS-signalen worden gereflecteerd, zwak of normaal gesproken niet doordringen.

Gebruikers kunnen nu instellingen zoals velden en schermen real time aanpassen vanaf de telefoon (Garmin.Connect) en uiteraard nog steeds via het horloge. Instellingen worden realtime gesynchroniseerd tussen smartphone en watch om de configuratie te vereenvoudigen.

Gebruik deze gegevens om uw inspanning bij te houden en te beheren, om beter te begrijpen hoe uw uithoudingsvermogen verandert tijdens activiteiten en om overbelasting aan het begin van uw hardloopsessie of tijdens een activiteit te voorkomen.

Dit activiteitenprofiel houdt uw intervaltrainingen met hoge intensiteit bij, waaronder AMRAP, EMOM en Tabata . Stel het aantal ronden, werk-/rustintervallen en meer in.

Op basis van je hardloopgeschiedenis en algemene conditie geeft deze visuele racevoorspeller een schatting van je beste tempo voor de afstand die je wilt hardlopen. Trendgegevens laten zien hoe je training in de loop van de tijd effect heeft.

Krijg in één oogopslag informatie over geselecteerde POI-controlepunten verderop de route. Bekijk prestatiegegevens, tussentijden en afstand/hoogte, plus een overzicht van belangrijke gecreëerde routepunten die eraan komen.

Download TopoActive-kaarten van over de hele wereld. Selecteer desgewenst dekking en update gemakkelijk rechtstreeks naar het horloge via Wi-Fi® en de handige Map Manager. De Sapphire Solar Edition (32 GB) is voorgeladen met Topo Europa kaarten. Op de non-sapphire modellen (16 GB) kun je de gewenste kaarten eenvoudig downloaden. Bekijk terreincontouren, hoogtes, toppen, parken, kustlijnen, rivieren, meren en andere geografische kenmerken.

Bekijk hoe verschillende instellingen en sensoren van invloed zijn op de levensduur van de batterij van je horloge, zodat je direct wijzigingen kunt aanbrengen die de batterij verlengen.

Optische hartslag-technologie meet de activiteitsintensiteit en hartslagvariabiliteit om je stressniveau te berekenen. Deze metingen worden ook gedaan onder water zonder een hartslagband

Met behulp van gegevens van de verschillende sensoren in de watch, helpt deze functie je dagelijkse biometrische en wellnesstrends in een oogopslag te volgen.

Gebruik vooraf geladen activiteitenprofielen voor trail- en track running, zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, roeien, skiën, golfen, surfen, binnen klimmen en nog veel meer.

Blijf op de hoogte wanneer je in de sneeuw staat. Dit vooraf geladen profiel helpt onderscheid te maken tussen skiën en klimmen. Het geeft gegevens weer die specifiek zijn voor stijgen of afdalen.

Indien gekoppeld met de HRM-Pro™ borstband (afzonderlijk verkrijgbaar), kun je nu via ski-vermogen de werkelijke trainingsbelasting van je langlaufworkouts meten.

Bereid je voor op de golven. Deze fēnix watch werkt met Surfline Sessions™ dat een video maakt van elke golf waarover je voor een Surfline® camera4 surft. Zo kun je met je Surfline Sessies abonnement de video’s later bekijken en zien hoe je het deed.

Houd gegevens bij over elke rit met mountainbikegegevens en gespecialiseerde metingen van de grit™ en flow, waarmee de moeilijkheidsgraad van de paden wordt bepaald en hoe soepel je afdaalt. De score die hieruit komt, kun je de volgende keer verbeteren.

Voor trainingsbegeleiding waarbij rekening wordt gehouden met jou en jouw fitnessniveau krijg je dagelijkse hardloop- en fietsaanbevelingen op basis van je huidige trainingsbelasting en trainingsstatus.

Een unieke PacePro functie helpt je tempo te houden dankzij de aan je niveau aangepaste begeleiding tijdens het hardlopen.

Gebruik ClimbPro op gedownloade koersen/routes om real-time informatie over je huidige en komende beklimmingen te bekijken, inclusief hellingshoek, afstand en hoogtewinst, en bovendien ook over afdalingen en vlak terrein.

Bekijk geavanceerde trainingsgegevens waaronder hardloopdynamica, aan de temperatuur en hoogte aangepaste VO2 max, aanpassing voor trail running, hersteladvies en meer.

Na elke workout laat de functie Hersteltijd je weten wanneer je klaar bent voor een volgende zware workout. Deze functie houdt zelfs rekening met trainingsintensiteit en factoren zoals stress, dagelijkse activiteit en slaap.

Navigeer over je volgende trail met ABC-sensoren, met een hoogtemeter voor hoogtegegevens, een barometer voor het controleren van het weer en een elektronisch kompas met 3 assen.

Bekijk CourseView kaarten voor meer dan 42.000 golfbanen over de hele wereld, en maak gebruik van touch-targeting en de PlaysLike Distance functie.

Meer doen. Minder opladen. Krijg een batterijboost van het zonlicht, zodat je langer kunt opladen tussen oplaadbeurten (alleen Solar- en Sapphire Solar-modellen).

Ga de piste op met vooraf geladen SkiView kaarten, en bekijk pistenamen en moeilijkheidsgraden voor meer dan 2.000 skiresorts wereldwijd.

Ten behoeve van hoogteacclimatisatie of slaapmonitoring gebruikt een Pulse Ox2 sensor lichtstralen op je pols om te meten hoe goed je lichaam zuurstof absorbeert.

Krijg een volledig overzicht van je lichte, diepe en REM-slaapfasen. Bekijk alles op een speciale widget met je slaapscore en inzichten.

Optimaliseer de energiereserves van je lichaam aan de hand van meetgegevens over hartslagwisselingen, stressniveau, slaap en andere gegevens, zodat je kunt bepalen wanneer jij je weer kunt inspannen en wanneer je moet rusten.

Train slimmer met VO2 max, een indicator van hoe je kunt verwachten te presteren. Het past zich aan voor trailrunning en houdt rekening met veranderingen in prestaties die kunnen worden veroorzaakt door hitte of hoogte.

Zie hoe je overdag, tijdens je slaap en tijdens ademhalings- en yoga-activiteiten ademt.

Leg dagelijkse vochtinname vast als herinnering om gehydrateerd te blijven. Als Automatisch doel is ingeschakeld, zie je zelfs het geschatte zweetverlies na een activiteit en wordt je doel dienovereenkomstig aangepast.

Ontvang e-mails, sms-berichten en meldingen rechtstreeks op je smartwatch wanneer deze is gekoppeld met een compatibel toestel.

Download muzieknummers en afspeellijsten van je Spotify, Deezer of Amazon Music accounts (mogelijk is een abonnement vereist). Gebruik een draadloze hoofdtelefoon (apart verkrijgbaar) om zonder telefoon naar muziek te luisteren.

Reken snel, veilig en eenvoudig af met de Garmin Pay oplossing voor contactloos betalen via deelnemende banken.

Als je watch en telefoon zijn gekoppeld, kan je actuele locatie handmatig of tijdens buitenactiviteiten automatisch naar je contactpersonen worden verzonden met ingebouwde ongevaldetectie.

Download aangepaste watch faces, voeg gegevensvelden toe en download apps en widgets uit de Connect IQ Store op je compatibele smartphone.

Deze gratis adaptieve trainingsplannen worden begeleid door deskundige coaches en passen zich aan jou en je doelen aan. Trainingen synchroniseren rechtstreeks naar je horloge van Garmin Connect.

Volg een route of koers met behulp van stapsgewijze aanwijzingen, die u van tevoren laten weten wanneer de volgende afslag eraan komt.

Voer een afstand in die u wilt afleggen en ontvang voorgestelde routes die u terugbrengen naar uw startpunt. Trendline™ popularity Routing helpt je de beste lokale paden te vinden.

Deze widget toont je huidige hoogte, geacclimatiseerde hoogte en gecorreleerde Pulse Ox2, hartslag3 en ademhalingsfrequentie, zodat je kunt zien hoe jij je aanpast aan de hoogte.

Dit horloge biedt gemakkelijk te volgen, geanimeerde cardio-, kracht-, yoga- en Pilates-workouts die u op het horlogescherm kunt bekijken. Kies uit vooraf geladen geanimeerde workouts of download meer van de Garmin Connect™ online community wanneer gekoppeld aan je compatibele toestel.

Opmerking: Sommige functies zijn op alle modellen beschikbaar. Functies zijn afhankelijk van wel/geen solar technologie of wel geen saffier glas.

GESMEED UIT ONS DNA.
AUTHENTIEK IN ELK DETAIL.

Het verhaal van Garmin begint 30 jaar geleden. Ingenieurs Gary Burrell en dr. Min Kao hadden een visie: Garmin als wereldwijde leider in GPS-technologie binnen luchtvaart, maritiem, automotive, fitness en outdoor. Deze visie is werkelijkheid geworden waarbij Garmin producten ontwikkelt, die passen bij het leven en sportieve activiteiten van haar klanten.

Motorrijders kunnen toeren met afslag-voor-afslag aanwijzingen. Piloten kunnen met Garmin instrumenten in alle weersomstandigheden vliegen. Zeilers en eigenaren van motorboten kunnen genieten op het water waarbij maritieme producten hen alle cruciale informatie geven. Atleten kunnen prestaties meten en analyseren. Outdoor-liefhebbers en professionals kunnen hun avonturen met GPS en draadloze sensoren nauwkeurig plannen en beleven.