Velp

Welkom in Velp!

Gelegen in het centrum van het Gelderse Velp vindt u Juweliershuis Aalbers. Ons juweliershuis is niet alleen eenvoudig te bereiken, er is tevens voldoende parkeergelegenheid voor de winkel en in de directe omgeving.

Een team van enthousiaste medewerkers staat zes dagen per week graag voor u klaar om u van dienst te mogen zijn. In het juweliershuis in Velp zijn onze goudsmeden fulltime aanwezig zodat tijdens uw bezoek uw sieraden gereinigd en gecontroleerd kunnen worden.

De winkel is opgedeeld in diverse delen met eigen corners die exclusief door onder andere Chopard, Jaeger-LeCoultre, Piaget en IWC verzorgd en ingericht worden. Hierdoor zijn wij in staat u de meest actuele collecties te kunnen tonen. Naast de diverse corners is er uiteraard veel ruimte ingericht voor de andere merken die wij vertegenwoordigen. Ook in onze sfeervol ingerichte gewelvenkelder hebben wij de perfecte ambiance gecreëerd voor de keuze van uw verlovingringen, trouwringen of partnerringen.

De ruim opgezette winkel biedt naast de nodige privacy een grote mogelijkheid u vrijelijk te kunnen oriënteren. U als cliënt centraal stellen, geen concessies doen aan kwaliteit en het verlenen van maximale service is al jarenlang de rode draad binnen ons juweliershuis. Dit alles moet leiden tot die ongekende beleving. Wij heten u van harte welkom!

Contact