Nieuws

Terug naar Nieuws
Outdoor Gelderland

“Hoe Juweliershuis Outdoor Gelderland doet schitteren”

In de aanloop naar het paardensportevenement Outdoor Gelderland van 14 t/m 18 juni, vond een interview met Hans Aalbers plaats.

๐‡๐จ๐ž ๐‰๐ฎ๐ฐ๐ž๐ฅ๐ข๐ž๐ซ๐ฌ๐ก๐ฎ๐ข๐ฌ ๐€๐š๐ฅ๐›๐ž๐ซ๐ฌ ๐Ž๐ฎ๐ญ๐๐จ๐จ๐ซ ๐†๐ž๐ฅ๐๐ž๐ซ๐ฅ๐š๐ง๐ ๐๐จ๐ž๐ญ ๐ฌ๐œ๐ก๐ข๐ญ๐ญ๐ž๐ซ๐ž๐ง
Al sinds de allereerste editie is Juweliershuis Aalbers als sponsor en standhouder niet meer weg te denken uit het decor van Outdoor Gelderland.
Juweliershuis Aalbers is uitgegroeid tot een begrip in de omgeving. โ€œDe combinatie van ons eigen atelier, onze service en de prachtige collecties die we in de winkel hebben, maakt ons uniek.โ€, vertelt eigenaar Hans Aalbers.

๐Œ๐š๐š๐ซ ๐ฐ๐š๐ญ ๐ฆ๐š๐š๐ค๐ญ ๐ก๐ž๐ญ ๐‰๐ฎ๐ฐ๐ž๐ฅ๐ข๐ž๐ซ๐ฌ๐ก๐ฎ๐ข๐ฌ ๐ž๐ง ๐Ž๐ฎ๐ญ๐๐จ๐จ๐ซ ๐†๐ž๐ฅ๐๐ž๐ซ๐ฅ๐š๐ง๐ ๐ณ๐จโ€™๐ง ๐ฆ๐จ๐จ๐ข๐ž ๐ฆ๐š๐ญ๐œ๐ก?
โ€œVeel paardensportliefhebbers houden van mooie dingen. Tegelijkertijd staan ze wel met beiden voeten op de grond. Dat past bij ons.โ€, licht Aalbers toe. โ€œWe hebben een hartstikke mooi bedrijf met een prachtige collectie, maar zijn wel voor iedereen toegankelijk. Dat gevoel krijg je ook op Outdoor Gelderland.โ€
โ€œWat ik bijzonder vind, is dat ik me al die jaren ongelooflijk welkom en gehoord voel. Het is een evenement dat ondanks de grootschaligheid ervan toch een familiegevoel geeft.โ€

Benieuwd naar het hele artikel? Ga naar de website van Outdoor Gelderland en lees meer over de liefde voor de paardensport en de gouden match met Outdoor Gelderland.

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws