Nieuws

Terug naar Nieuws

Nieuw: Wellendorff geelgouden regenbogen ring

“Het leven is als een regenboog. Je hebt zowel de regen als de zon nodig om de kleuren te laten verschijnen.” Dat is de boodschap van de GOLDEN RAINBOW ring van de sieradenfabriek Wellendorff. Heldere kleuren van de regenboog, gecombineerd met 18-karaats geel goud en sprankelende diamanten, vertegenwoordigen innerlijke kracht en vertrouwen. Een ring die de rijke verscheidenheid van het leven belichaamt – gemaakt met liefde voor de speciale mensen die een regenboog van hoop in je ziel achterlaten.

Het is geen verrassing dat Wellendorff-kenners het als ‘s werelds “meest levendige ring” beschouwen: bij elke draai van de drie binnenste ringen verandert de GOLDEN RAINBOW-ring in een heldere zee van kleuren. Fonkelende diamanten dansen rond de vinger van de drager, terwijl kleine mozaïeken in zes kleuren van de regenboog haar eraan herinneren dat na de storm de zon weer zal schijnen.

De hooggepolijste basislaag in de kleurrijke koud geëmailleerde vlakken reflecteert licht als een kristal, waardoor de levendige kleuren van de ring van binnenuit schijnen. Dit vereist de hoogste precisie en perfectie, aangezien de randen van elk mozaïek slechts 2,3 mm meten. Een klein gegraveerd hart, dat de hoop op meer liefde in het leven symboliseert, is discreet verborgen in het lichtroze mozaïekveld en verrast de toeschouwer. De individueel met de hand gezette diamanten vormen een perfecte aanvulling op de gekleurde vierkanten, terwijl een extra rij diamanten het sprankelende centrum van de draaiende ring vormt. De kleurrijke ring past zich perfect aan zijn omgeving aan en past bij alles – zwart, wit en alle kleuren van de regenboog.

De GOLDEN RAINBOW-ring is gemaakt met 125 jaar expertise op het gebied van goudsmeden van de hoogste kwaliteit en biedt een hoopvol sprankje licht op een regenachtige dag, met een herinnering dat de zon er altijd is, maar zich soms achter de wolken verbergt. Een subtiel gegraveerde beschermengel in de ring begeleidt en beschermt de drager − elke dag, voor de rest van haar leven. De GOLDEN RAINBOW ring is de essentie van het motto van de Wellendorff sieradenfabriek om FROM LOVE te creëren. HET BESTE. en is ondertekend met het exclusieve handelsmerk van het familiebedrijf, de Diamond W ‒ het symbool van in Duitsland gemaakte goudsmeden bij uitstek.

Webshop

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws
U heeft zojuist dit product aan de winkelmand toegevoegd: