Nieuws

Terug naar Nieuws

Vacatures verkoopmedewerker en goudsmid

Bij Juweliershuis Aalbers kennen we sinds 1946 de kunst van vakmanschap en stijl. Als een van de toonaangevende juweliers in Nederland, hebben we ons toegewijd aan het leveren van de meest uitzonderlijke sieraden en horloges aan onze gewaardeerde klanten. Maar dit kan niet zonder ons toegewijde team van professionals die bijdragen aan de magie van Juweliershuis Aalbers.

Wij geloven dat de sleutel tot ons succes ligt in de passie, toewijding en expertise van onze medewerkers. Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan de uitstraling van Juweliershuis Aalbers, dan nodigen wij je van harte uit om onze actuele vacatures te bekijken op onze specifieke vacaturewebsite: www.werkenbijaalbers.nl.

Op deze vacaturewebsite vind je vacatures voor onder andere Verkoopmedewerker of Verkoopadviseur voor onze vestiging in Velp, goudsmid voor Velp en verkoopmedewerker voor onze vestiging in Zwolle. Heb jij passie voor sieraden, horloges en het bieden van buitengewone service aan onze klanten, dan is dit je kans om je carrière een boost te geven bij een toonaangevende naam in de juweliersbranche.

Bezoek www.werkenbijaalbers.nl voor meer informatie over onze huidige vacatures en solliciteer vandaag nog!

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws