Nieuws

Terug naar Nieuws

Van ons. Voor u. Ook nu.

Wat kunnen wij voor u betekenen de aankomende tijd?
Kerst: voor velen een van de mooiste tijden van het jaar, maar helaas mogen wij u niet begroeten zoals wij dat gewoonlijk graag zouden willen doen. De huidige maatregelen geven ons niet de mogelijkheid om u in ons juweliershuis te ontvangen.
Desalniettemin staan wij op alle manieren voor u klaar om zeker ook deze kerst onvergetelijk te maken. Vanzelfsprekend zijn wij dagelijks voor u bereikbaar op onze telefoonnummers 026 – 364 01 41 voor Velp of 038- 421 76 72 voor Zwolle, zijn wij 24 uur per dag per e-mail bereikbaar op velp@juweliershuisaalbers.nl of zwolle@juweliershuisaalbers.nl. Tevens behoort videobellen tot een van de mogelijkheden. En naast het bezoek aan onze website is ook zeker een bezoek aan onze steeds uitgebreidere webshop de moeite waard!
Halen of brengen van uw bestelling/reparatie middels één telefoontje en wij zijn er graag voor u!
Samen kijken wij uit naar de mooiste tijd van het jaar. Namens het gehele team van Juweliershuis Aalbers wensen wij u dan ook fijne feestdagen en hopen wij dat u en de mensen om u heen in een goede gezondheid verblijven. Wij vertrouwen erop u nog voor de feestdagen, maar ook in 2021 te mogen begroeten op iedere mogelijke manier.
Met vriendelijke groet,
Het team van Juweliershuis Aalbers

Deel dit bericht

Terug naar Nieuws